Călătorului îi șade bine cu… Franța

Franta ocupa primul loc in topul celor mai vizitate tari ale lumii, beneficiind de peste 75 de milioane de turisti anual (in anul 2012 ajungand la 82 de milioane). Ei bine, exista si motive intemeiate pentru care tursti din toate colturile lumii isi doresc sa ajunga aici. Autorii nostri va prezinta doar cateva dintre acestea: Paris, Nisa si Costa de Azur, Chamonix, Strasbourg sau Mont Blanc. Calatorie placuta!


6 5

 

3 2

 

7 1

 

9 8

 

10 4

 

[fb_button]

Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

84,000FansLike
2,070FollowersFollow

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

  1. Am fost in Franta,cazare i Ile-de-France,vila.Confortul sub normele europene ca spatiu si dotari,mizerie.Locatarii din vila au avut o atitudine ostila,copii lor idem.L,ipsa linistii si a senzatiei de in imtate in propriul spatiu,nu poate fi descrisa in cuvinte civilizate.Liftul nefunctionabil,mizeria de pe holuri,garaj,scari interioare si locul de depozitare gunoaie,de nedescris.Nesiguranta corespondentei,chiar si cu intrefon la usa,folsirea interfonului la ore improprii de persoane in stare de ebrietate.Magazinele din imprejurimi sunt pline de personal prst calificat,prduse de o calatate indoielnca la preturi destul de mari,gunoaiele de pe strazi,tomberoane,mobilier,haine,nerdicate cu zilele.Multi cersetori si vanzatori ambulanti cu SMS fa dubasa si tinuta in conditii improptrii.Daca cer o lamurire de la un localnic,incep sa prolifereze prostii,umilindu-te.

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*