Islanda va deschide “Sky Lagoon” – o lagună termală unica in lume

Izvoarele geotermale din Islanda, cu aburul lor tipic și priveliștile minunate, atrag în fiecare an milioane de turiști. Laguna Albastră, despre care ați auzit cu siguranță, este una dintre cele mai cunoscute și fotografiate si mai vizitate  zone geotermale din lume.

Laguna Albastra. Islanda

Ei bine, Islanda nu se mulțumește doar cu atât – de ce ar face-o când are atâta potențial și…  atât de multe posibilități?

În 2021, Compania Pursuit a planificat deschiderea unei noi lagune geotermale, cu vedere la mare, la aurora boreală și cu un fermecător bar la piscină, pe care o va numi Sky Lagoon.

„Această locație oferă oaspeților posibilitatea de a se conecta cu mintea, corpul și spiritul prin puterile radiante ale apelor geotermale, în timp ce se bucură de o vedere uluitoare asupra oceanului”, afirmă Dagny Petursdottir, responsabil Sky Lagoon.

Conceptul care a dus la proiectarea lagunei a fost, desigur, bazat pe natura generoasa și peisajele spectaculoase oferite de insula. 

Cu un “infinity pool” de 70 de metri, care se îmbină perfect cu peisajul marin, Sky Lagoon Islanda va oferi, de asemenea, o piscină cu apă rece, saună, bar, restaurante și magazine.

Laguna artificială va da senzația că se unește cu marea și va prezenta elemente de design care sunt influențate de casele tradiționale islandeze.

Gata de o vacanță în Islanda în 2021? Dacă Sky Lagoon Islanda nu este suficient, dacă vă plac mai mult cascadele, sau piesajele selenare, iată ce mai puteți vedea in această insulă fabuloasă.

Impresii din Islanda

Sursa imagini: Sky Lagoon


Urmareste mereu pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile care se intampla in lumea calatoriilor! Sa calatorim mai mult, mai ieftin, mai bine!

 

Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

76,179FansLike

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*