test

Impresii din Laos

Învecinat cu Thailanda, Cambodgia, Vietnam, China si Myanmar, Laos este o țară exotică, și primitoare, turiștii găsind aici un țărâm plin de liniște, verdeață și tradiții din cele mai vechi timpuri.

Sursa: http://www.operationworld.org/LAOS

Încă de la aterizarea în Laos am știut că zilele pe care le voi petrece aici vor fi relaxate, iar oamenii pe care îi voi întâlni mă vor încânta. Nu mă întrebați de ce, pur și simplu asta am simțit și nu m-am înșelat! Am avut doar patru zile la dispoziție să descopăr  mai multe locuri frumoase din Luang Prabang, capitala spirituală a țării și din împrejurimi. Am asistat în fiecare dimineață la ceremonia acordării de ofrande călugărilor buddhisti, o manifestare religioasă ce se desfășoară încă din secolul 14, m-am bucurat de o priveliște unică la cascada Kuang Si Falls, am vizitat o splendidă fermă de fluturi și am fost într-o croazieră pe Fluviul Mekong. De asemenea, am ajuns în zonele rurale, am interacționat cu localnici, am făcut cumpărături în piața de noapte, am vizitat multe temple și am urcat pe Muntele Phousi pentru o priveliște încântătoare asupra orașului. Toate aceste au fost completate de mâncăruri mai mult decât delicioase și de masaje perfecte.

Perioada cea mai potrivită pentru a vizita aceste locuri este între noiembrie și martie, pentru a evita sezonul musonilor, chiar dacă tarifele de cazare și zbor sunt puțin mai mari. In concluzie, vă mărturisesc că există multe lucruri de făcut și multe de văzut în acest mic stat asiatic iar cele patru articole pe care le găsiți mai jos sunt doar o mică parte a ceea ce am descoperit și experimentat eu aici. 

Despre autor

Guest Post
Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume! Apasa butonul "contact" din meniu si scrie-ne!

Descoperă și alte destinații

84,000FansLike
2,070FollowersFollow

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*