Cum să petreci o noapte la marginea junglei în Cambodgia

Plaje albe, junglă, maimuțe jucăușe și puțin cam hoațe, un răsărit și un apus spectaculos, milioane de steluțe fosforescente, completate de o atmosferă de relaxare totală. Acestea au fost ingredientele care au făcut ca noaptea pe care am petrecut-o pe Insula Koh Rong din Cambodgia să fie perfectă.

Înainte să ajung aici, îmi doream să petrec o noapte de vis, să țopăi în apa caldă a mării până spre dimineață și să ascult păsările exotice care viețuiesc în jungla din spatele bungaloului. Știam că maimuțele îți bat în ușă în zori și că poți fi atât de norocos încât să te trezești în pat cu neobositele gecko. Mai știam că în căsuța de pe plajă în care urma să ne cazăm nu există internet, că apă caldă găsești doar în mare și că în insulă curentul electric se întrerupe des, poate chiar o noapte… Asta voiam 😛

A urmat o seară magică, pentru că am primit mai mult decât mi-am dorit. Vă invit să descoperiți întreaga aventură și să fiți personaje principale într-o seară de basm. —> Mai mult…

Despre autor

Guest Post
Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume! Apasa butonul "contact" din meniu si scrie-ne!

Descoperă și alte destinații

84,000FansLike
2,070FollowersFollow

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*