5 dintre cele mai extravagante camere de hotel

In goana după clienți, imaginația managerilor si designerilor depășește orice imaginație în ceea ce privește amenajarea unei camere de hotel sau a unui apartament. Va prezentăm doar 5 dintre cele mai ”extravagante” camere, fără a avea pretenția că aceastea sunt singurele sau cele mai cele…


La Milano, apartament prezidential al Hotelului Principe di Savoia vine cu ”mici” atracții: propriul spa, inclusiv un jacuzzi, saună, baie turcească și, spre deosebire de orice altă cameră de hotel din oraș, piscină proprie. Dacă vă tentează, nu mai stați pe gânduri si rezervati aici!

Hotel-Principe-di-Savoia
Sursă foto: http://www.telegraph.co.uk

Situat în centrul Lombardiei, la o jumătate de oră de la Brescia și Bergamo și la mai puțin de o oră cu mașina de Milano, L’Albereta este locul ideal pentru întâlniri și evenimente într-un cadru exclusivist. Până aici nimic spectaculos. În cadrul complexului însă, găsim suita Cabriolet, ceva cu totul neobișnuit pentru o clădire în stil tradițional. La o simplă apăsare de buton acoperișul se retrage pentru a permite oaspeților săi să se bucure de o noapte sub stele… O rezervare? Simplu ca bună ziua: http://www.albereta.it/en/hotel/suite/cabriolet-room

LAlberetaCabrioletSuite
Sursă foto: http://www.telegraph.co.uk

“Apartamentul” Tree House (Tongabezi Lodge în Zambia)  se află pe o platformă gigant, construită într-un abanos vechi. Dispune de mobilier lucrat manual de către proprietarii britanici ai proprietății și de o punte ridicată peste râul astfel încât oaspețiise pot bucura de vederi fantastice. În cadrul complexului exista însă și alte tipuri de vile și căsuțe. Ca să vă faceți o idee, prețurile pentru această suită pleacă de la 600 de dolari pentru o persoană / noapte incluzând mâncarea și activitățile. Dacă vă bate gândul să faceți o rezervare, vă invit să accesați http://www.tongabezi.com/.

TongabeziLodge
Sursă foto: http://www.telegraph.co.uk

Peste tot în lume sunt resorturi (mai ales cele de lux) care fac tot ceea ce e omenește posibil – uneori chiar mai mult – pentru a-și satisface clienții. Resortul de față: Iniala Beach House Phuket, Thailanda, nu doar ca și-a propus asta dar a și reușit. Spre exemplu, Penthouse-ul încearcă să aducă  plaja în interior cu opodea” de nisip. Aceasta este doar una dintre ”minunățiile” oferite de acest hotel de lux.


Proiectat de Sabyasachi Mukherjee, “Cinema Suite” din London’s Taj 51 Buckingham Gate este cu siguranta ceva iesit din comun. Suita, cu o suprafata de aproximativ 700m2 este un tribut adus istoriei filmului. Cele două dormitoare dispun de paturi cu baldachin și dulapuri antice iar sala de mese (cu bucatarie contemporană alăturată) este suficient de mare pentru a găzdui aproximativ 20 persoane.  Pânze cu semnături celebre, cărți originale, ceasuri, obiecte vintage și multe alte piese de colecție întregesc un inventar mai mult decât spectaculos. Prețurile pleacă de la 5100 de lire sterline pentru o noapte. Rezervări online si mai multe informații despre hotel aici.

0.4 Cinema Suite - Living Room - 2(1)
Sursă foto: http://www.forbes.com/sites/dominiqueafacan/2015/05/01/could-this-be-londons-most-eccentric-hotel-suite/

Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

84,000FansLike
2,070FollowersFollow

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*