Cele mai tari experiențe din studenție

Sursa: google.com
Sursa: google.com

Studenția este probabil una din cele mai interesante perioade din viața fiecărei persoane. Este perioada în care luăm contact cu realitatea societății, suntem pe cont propriu și devenim adulți. Dar, cu siguranță, sunt câteva experiențe din studenția oricărei persoane, care vor rămâne de neuitat. Iată doar câteva dintre ele:

Primul pachet de acasă

Mamele sunt ființe foarte grijulii. Iar mâncarea gătită de mama, se știe că e cea mai bună. Nimic nu se compară cu sentimentul de nerăbdare de a primi bunătăți precum cozonac, ciorbă sau zacuscă, de acasă.

Prima restanță

Poate că pe moment nu e cea mai tare experiență din studenție, dar o veche cutumă a studenției spune că „nu ești student dacă nu ai măcar o restanță”. Experiența primei restanțe este cu siguranță un lucru pe care ni-l amintim cu toții.

Când te duci acasă

Când de duci acasă după câteva săptămâni, vei fi tratat ca un musafir. Toate bunătățile gătite în casă (nu la microunde), camera ta neatinsă, ai tăi nu vor mai ști ce să facă să te răsfețe.

Petrecerile în cămin

Puse la cale și planificate cu minuțiozitate, sau spontane în urma unei discuții la care s-a adunat jumătate de cămin, petrecerile în cămin sunt cu siguranță un lucru pe care numai în studenție îl poți trăi.

Călătoriile

Studenția vine la pachet cu un mare avantaj: reducerile. Există foarte multe programe de călătorit destinate studenților. Nimic nu te face să devii o persoană completă cum o face călătoritul. Descoperă noi locuri și oameni și provoacă-te să pășești din zona de confort, accesând unul dintre aceste programe! Nu vei regreta!

Sursa: google.com
Sursa: google.com

Nici o experiență a studenției nu se poate compara cu altceva. Frumusețea vârstei face ca studenția să fie o etapă esențială din dezvoltarea oricărui tânăr, iar experiențele trăite în această perioadă vor fi de neprețuit pentru totdeauna.

Care sunt cele mai tari experiențe trăite de tine în studenție?

Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

84,000FansLike
2,070FollowersFollow

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*