Circuit în Asia Centrală: Kirgizstan, Uzbekistan, Kazahstan (Almaty)

August 2018 – Circuit in Asia Centrala: tur in care se va vizita Kirgizstan, Uzbekistan, precum si principalul oras al Kazahstanului, Almaty.


Zbor Turkish Airlines cu urmatorul program:
18 August Bucuresti – Istanbul 21.35 – 23.00
19 August Istanbul – Almaty 00.45 – 09.00
02 Septembrie Taskent – Istanbul 02.40 – 05.45

02 Septembrie Istanbul – Bucuresti 07.10 – 08.30


Sursa: Wikipedia

Program circuit:
19 august: Sosire in Almaty, cazare la hotel, tur de oras;
20 august: Drum spre Bishkek, cazare, tur de oras;
21 august: Vizita bazarului din Bishkek, drum spre lacul Issyk Kul cu oprire la Turnul Burana (aflat in patrimoniul Unesco). Pranz intr-o familie kazaha, cina si cazarea intr-o tabara de iurte pe malul lacului;
22 august: Dupa micul dejun, drumetie in canionul Shazkai. Dopa, se revine in tabara de iurte pentru pranz, iar dupa pranz o demonstratie de vanatoare cu ajutorul vulturilor. Apoi satul Kochkor unde se va lua cina.  Cazare intr-o familie locala
23 august: Drum spre lacul Son Kul prin pasul Kalmak Ashuu (3665 metri). Pranz si cazare intr-o tabara de iurte. Dupamasa, o demonstratie de montat iurtele. Cine va dori, va putea sa practice calaria (25 usd/2 ore cost suplimentar)
24 august: Drum spre Kazarman prin pasul Moldo Ashuu (3660 metri), pranzul pe drum, cina si cazare la o familie locala
25 august: Drum spre Aslanbob, un sat foarte frumos situat la marginea unei paduri de nuci. Cina si cazare la o familie locala.
26 august: Drum spre Osh, al doilea oras ca marime al Kirgizstanului, situat pe drumul matasii. Se vor vizita principalele obiective ale orasului. Cazare la hotel.
27 august: Trecerea frontierei in Uzbekistan, apoi se va calatori spre Ferghana. Pe drum se vor vizita vizita centrele mestesugaresti de la Margilan si Yodgorlik. Cazare la hotel in Ferghana.
28 august: Transfer la Tashkent, cu oprire si vizitare a orasului Kokand. Cazare la hotel in Tashkent.
29 august: Dimineata, tren spre Bukhara unde se va ajunge in jurul orei 11. Dupamasa, plimbare prin fabulosul oras desprins parca din 1001 nopti. Cazare la o pensiune in orasul vechi Bukhara.
30 august: Transfer spre Samarkand, cu vizitare pe drum a orasului Shakhrisabz. Cazare la o pensiune in Samarkand.
31 august: Vizita ghidata minunatului oras si principalelor sale obiective. Cazare Samarkand

1 septembrie: Dimineata libera in Samarkand, drum spre Tashkent. Scurta odihna la hotel. La ora 23 transfer la aeroport pentru zborul spre casa.


Informatii suplimentare:
Pret:1950 euro si cuprinde: zboruri, cazari, transport intern, ghizi locali, intrari la obiective, mic dejun, 4 pranzuri, 5 cine.
Pretul nu include: taxele de viza aproximativ 120 usd, bauturile la mese, bacsisurile aproximativ 40 usd.
Suplimentul de camera single: 280 euro
Grup maxim: 11 persoane.
La inscriere se achita un avans de 500 euro, urmand ca diferenta sa fie achitata in 2 transe de 725 euro: una pana in 30 aprilie si cea de-a doua pana in 30 iunie 2018.

Lasă o impresie sau un comentariu

Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

72,136FansLike

Aeroportul International Istanbul, un loc cu pretentii mari

Cu Aeroportul International din Istanbul m-am intalnit doar  pe fuga pana acum. Destul insa sa ma bucur de indata ca am scapat de aeroportul...

Sicilia – cum sa vizitezi insula pe cont propriu

Spun unii că “toate drumurile duc la Roma”! Hmmm… Nu-i valabil pentru toti, zic eu, pentru că drumurile noastre de anul trecut au dus...

“Triada” mea in Costa Dorada

De cate ori ma intorc acasa din vreo vacanta, prietenii ma intreaba : ”cum a fost”? Si incep si zic, si zic, si nu...

Viva Espana!

Spania a ramas în 2019 a doua tara cea mai vizitata din lume după Franta (depasind iar Statele Unite), cu peste 83 de milioane...

Turist în ţara mea: Peştera Valea Cetăţii Fundata

Ca Turist in tara mea, Peştera Valea Cetăţii (Fundata), aflata la 3 kilometri de Râşnov, pe drumul spre Poiana Braşov, a fost o incantare...

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Lasă o impresie sau un comentariu