Concurs “Harta răzuibilă Europa mea”


Pentru toti cei care iubesc călătoriile, lansăm un nou concurs, având ca premiu harta răzuibilă “Europa mea” de la Mindblower.ro companie specializată în cadouri inedite și super inedite! Răzuiește fiecare țară pe care ai vizitat-o și bucură-te de un tablou personalizat al călătoriilor! In plus, vei avea mereu în fața ochilor ce ti-a mai ramas de explorat…

Ce câștigi?

europa-meaPremiile puse in joc sunt 2 hărți răzuibile Europa Mea, cu dimensiunile de 55 x 43 cm, din carton lucios acoperit cu o folie pe bază de aluminiu, ambalată intr-un tub de carton cu lungimea de 47,5 cm și diametrul de 5,5 cm. Ce este o harta răzuibilă sau scratch map – după numele de origine? Este o hartă personalizată și în același timp o metodă amuzantă prin care poți rememora amintirile din vacanțe cu fiecare tara nou colorată / răzuită. Jucându-te cu harta răzuibilă vei realiza că mai este o suprafata imensa ramasa nerăzuită, dar acesta nu este decat un motiv în plus să îți faci planuri pentru viitoarele călătorii. Iată un reminder al dorinței tale ce nu va face altceva decât să te motiveze să bifezi cât mai multe locuri frumoase de pe continent. Dacă nu ne crezi sau vrei să citesti mai multe detalii despre acest produs, apasă aici. După, intoarce-te pe pagina noastra și citeste ce trebuie să faci pentru a câștiga harta 🙂

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?

Primul pas a fost deja facut deoarece citești aceste randuri. Deci, ai trecut de “preselecție” și statistic vorbind, șansele tale au crescut considerabil.

Pasul 2: Lasă un Like si un Comment la finalul acestui articol în care menționezi urmatoarele 3 destinatii europene pe care visezi să le razuiesti (vizitezi) pe Harta `Europa mea`. Pot fi țări sau orașe, locuri mai mult sau mai puțin cunoscute. Tu decizi! Noi promitem că nimeni nu va verifica dacă te-ai ținut de cuvant sau nu, doar visele sunt vise și nu e musai sa devina întotdeauna realitate.

Pasul 3: Da un Share acestui articol și pe pagina ta deoarece nu-i asa: “dăruind vei dobandi” și, informându-ți și prietenii, le vei da și lor șansa să se înscrie in competiție.

Cât ține concursul?

Concursul debuteaza azi, 2 Noiembrie 2016 și se incheie pe data de 17 noiembrie 2016, fix la 12 noaptea. Așa că, ai timp suficient să te gândești care ar fi cele 3 destinații care ti-ar place să le vizitezi și implicit razuiesti. Câștigatorii celor două hărți vor fi aleși în 18 noiembrie 2016 prin intermediul Random Name Picker, un program care alege în mod aleator nume înscrise in concurs iar rezultatele vor fi publicate aici. Nu încurajăm participarea în concurs cu mai multe commenturi. Dacă dorești să ai mai multe șanse de câștig e mai bine să îți invitți rudele sau prietenii să participe 🙂  Baftă multă!

Rezultate concurs

Mulțumim că ne-ați urmărit, că ați deschis articolul și că v-ați incercat șansele! Am avut 70 de participanti eligibili, lista completă fiind identică cu cea a comentariilor de la finalul articolului.

Așa cum am promis, prin intermediul partenerilor de la Mindblower – cadouri trăznite, oferim două hărți răzuibile Europa mea. Dacă de această dată nu sunteți unul / una dintre cei doi norocoși, dați un click aici si vedeți ce cadouri simpatice comercializează oamenii aștia. Cu siguranță veți găsi ceva care să vă aline tristețea.

Noi am tras la sorți 4 nume și vă explicăm de ce: în mod normal, primii doi sunt câștigătorii, iar locurile 3 si 4 sunt pe lista de back up. Cu alte cuvinte, dacă cei de pe locurile 1 și 2 nu iau legătura cu noi in termen de 48 de ore (pâna în data de 21 noiembrie orele 19 – ora României) trimițând un email la contact@sacalatorim.ro cu adresa la care doresc să primească premiul, locul 3 și dacâ este cazul locul 4, intră în acțiune. Dacă nici aceștia nu ne scriu în termen de 48 de ore (până la data de 23 noiembrie orele 19.00), refacem tragerea la sorți.

În videoul de mai jos gasiți filmarea live a tragerii la sorți, respectiv cele 4 nume. Ai câștigat? Scrie-ne! Nu ai câștigat? Urmărește-ne în continuare, promitem că revenim cu alte concursuri!

După cum se poate vedea, primii doi câștigători sunt: Mirela Elena Mîrza și Liviu Cristian Vaduva iar pe lista de rezerva, in ordine: Raluca Chiriacescu și Coman Alina.

Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

84,000FansLike
2,070FollowersFollow

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

    • Va rugam repetati comentariul si in sectiunea de mai sus a comentariilor (zona Facebook), acolo unde sunt si celelalte. Este mai usor sa luam legatura cu Dvs. acolo. Multumim!

    • Ar fi bine daca le-ati putea repeta si in sectiunea de mai sus a comentariilor, acolo unde sunt si celelalte. Este mai usor sa luam legatura cu Dvs. acolo. Multumim!

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*