test

Cum arată cele mai frumoase insule și cine le deține

Ați avut vreodată visul de a trăi în paradis? Bine, am să fiu mai realist și am să reformulez: ați avut vreodată visul de a trăi pe o insulă exotică? Dar de a o deține? Știu că unii mă înjurați deja dar haideți să visăm…

Insula Lucala din Fiji îi aparține lui Dietrich Mateschitz, proprietarul Red Bull care a cumpărat-o  în 2003 cu 10 milioane de dolari. E interesant de știut că insula a fost proprietatea milionarului american Malcolm Forbes care a declarat in mai multe rânduri că dintre toate posesiunile sale, insula este singura de care nu vrea să se despartă vreodată. De altfel, Forbes a și fost inmormântat aici, iar pe piatra sa funerară stă scris: ”When Alive, He Lived”. (Cât a fost în viață, a trăit).

Laucala+Island+aerial

O vilă în insula costa de la 2.500 de lire sterline pe noapte și acceptă clienți doar atunci când Mateschitz nu este în reședință. Bucătaria este excepțională iar facilitățile dintre cele mai variate. Scopul lui este de a face Laucala una dintre primele trei hoteluri din lume. Pentru a realiza acest lucru, fiecare detaliu a fost gandit, fie în cele 25 de vile spațioase cu vedere spre ocean (fiecare cu propria sa plajă sau grădină tropicală) sau în cele cinci restaurante. Centrul de scufundări este echipat complex, chiar cu un submarin DeepFlight Super Falcon, pentru care proprietarul a plătit mai mult de un milion de lire sterline. A fost amenajat și  ”Satul Cultural” care celebrează meșteșuguri și tradiții din Fiji.
JZARINS_388_3013_lucala

Laucala nu este promovat încă ca destinație de lux pentru turisti și nu are oferte speciale pentru vilele sale (care costa de la 2.500 de lire sterline la 24,500 pe noapte, inclusiv mâncare, băuturi și activități, cu un sejur de minim patru nopți).


Insula Neker din Insulele Virgine Britanice este reședința permanentă a unuia dintre cei mai energici oameni din lume, Sir Richard Branson, care împreună cu familia sa și-a dorit noua incarnare a casei lor vechi, distrusă de un incendiu în 2011 și reconstruită la un cost de 17 milioane de lire sterline. Pe de altă parte, Branson și-a dorit o reședință pentru distracție, pentru persoanele care doresc să scape, să se relaxeze și să facă ceea ce doresc, fără a fi hărțuiți sau deranjați. Micuța insulă a fost cumpărată în 1979 cu doar 180.000 de dolari si se află la o distanță de 3 ore de zbor față de New York.

Necker Island Lounge


Deținută de miliardarul ceh Jiri Smejc, Velaa Private Island este considerată de mulți statiunea cea mai luxoasa din Maldive. Surprinzător de bine echipată este dotată cu un teren de tenis (la umbră), teren de golf, centru spa și restaurante. Poate găzdui aproximativ 80 de persoane și poate fi închiriată pentru sume ce pornesc de la 1.18 milioane de dolari pe noapte pentru închiriere exclusivă. Pentru mai multe detalii si …imagini, click aici.

1


Motu Tane, Polinezia Franceză, proprietatea mogulul François Nars (creatorul brandului de cosmetice Nars) care cumparat aceasta insulă în 2000 după o vacanță în Bora Bora.  Insula se închiriază iar preturile pornesc de la 30.000 de dolari pe săptămană pentru un grup de 8 persoane. În preț este inclusă masa, băuturile si facilitățile resortului. Mai multe detalii aici.

2


Dolphin Island, Fiji, casa de vacanță a lui Alex van Heeren, proprietarul Huka Retreats și Grande Provence Estatea fost renovat[ în 2011 pentru a oferi o experiență naufragiaților de lux“. Interioarele sunt moderne, alimentele se bazează pe fructe tropicale și fructe de mare, iar tratamente spa utilizează plante locale și uleiuri. Sporturile nautice variază de la wakeboarding la pescuit. Costurile de închiriere pentru o noapte de la aproximativ 6000 de dolari pe noapte pentru opt persoane. Imagini, tarife și facilități, aici.

Dolphin+Island+Fiji


North Island, Seychelles, refugiul Ducelui și Ducesei de Cambridge are 11 vile în plan deschis eco-friendly,  un centru spa, sală de gimnastică și piscină construită în roci de granit gigant. Natura și conservarea sunt esențiale aici iar activitățile sunt in rezonanță cu conceptul: scufundări cu ecologiștii, mersul pe jos cu broaste testoase gigant Aldabra și lecții de astronomie. Preturile pornesc de la 59,798 euro pe noapte pentru grupuri de până la 22 de persoane. Mai multe detalii aici.

sursă: www.north-island.com


În formă de sirenă, insulă Li Galli de pe Coasta Amalfiană din Italia este o locație plină de farmec. Proprietatea dansatorului Rudolf Nureyev pană în 1994, apoi a regizorului Franco Zeffirelli, acesta a găzduit vedete precum Greta Garbo, Sophia Loren, Jacqueline Kennedy și multe alte nume mai mult sau mai puțin ilustre. In momentul de față insula apartine magnatului italian Giovanni Russo care a scos-o la vanzare pentru 195 de milioane de euro. O nimic toată, nu-i așa? Proprietatea de la Li Galli cuprinde trei vile inter conectate, 19 apartamente, doua piscine, un helipad și…o capela.  

Sursa foto: www.privateislandnews.com


Musha Cay & Copperfield Bay, Bahamas, paradisul de 150 de hectare al magicianului David Copperfield are cinci case, și este înconjurat de 10 de alte insule sale (una dintre ele cu o pistă de aterizare pentru cei cu avioane mai mari). Facilitățile din Musha Cay includ un cinematograf pe plajă, un teren de tenis iluminat, o masă de biliard, care a aparținut odată lui Houdini și multe altele. Cea mai bună dintre cele 40 de plaje este o fâșie de nisip lung pe oaspeții pot servi masa de prânz sau o cină romantică. Prețurile pornesc de la 37.500 dolari pe noapte pentru întreaga insulă, pentru grupuri de până la 12 persoane. Imagini si informții complete aici.

1305154610_musha-cay


După un articol din Telegraph.co.uk

Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

85,800FansLike
2,070FollowersFollow

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*