Cum poți ajunge de anul viitor in Canada fără viză

Azi a fost facuta publica una dintre cele mai bune vesti pentru cei care vor sa viziteze Canada fara a mai avea nevoie de viza. Pe scurt: romanii care in ultimii 10 ani au detinut o viza de Canada sau o viza non-imigrant de Statele Unite ale Americii, nu vor mai avea nevoie (incepand cu 2016) de viza pentru a intra pe teritoriul Canadei. Relaxarea programului de vize pentru Romania se datoreaza implementarii programului ETA (Electronic Travel Authorization).


Este bine de stiut ca inainte de a va urca in avionul care sa va duca in Canada, trebuie sa solicitati o autorizatie electronica de calatorie care se obtine prin completarea unui formular online. Acesta va fi disponibil cel mai probabil pe situl Ambasadei Canadei. Urmand acelasi proces ca alte state europene, cererea va fi procesata si aprobata in cateva minute. Vom reveni cu detalii in momentul in care acestea vor fi disponibile.


Pana atunci, faceti-va planuri si…Sa Calatorim in Canada!

Sursa foto: Romaniatv.net
Sursa foto: Romaniatv.net

Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

84,000FansLike
2,070FollowersFollow

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*