Romanian Digital Travel Conference – ediția a V-a

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicat industriei turismului, Romanian Digital Travel Conference (RDTC), a ajuns la ediția a cincea. Ca și în anii trecuți, evenimentul este dedicat dezvoltării afacerilor din turism, prin intermediul instrumentelor de marketing.

Până acum.

In edițiile precedente, companii de top și oameni importanți din turism au prezentat strategii eficiente de marketing online și digital, adaptate la profilul unui business local de turism (agenții, unități de cazare, transportatori, furnizori de servicii conexe, șamd). Participanții au descoperit astfel cum să folosească cele mai recente instrumente (gratuite sau foarte accesibile) pentru a-și promova eficient serviciile către publicul direct interesat.

Până acum, evenimentul a adunat la aceeași masă un grup important de specialiști în tehnologie și marketing cu o bogată experiență pe nișa turismului românesc. Aceștia au vorbit despre experiențele proprii și au ajutat participanții să rezolve o serie din problemele existente în industrie. De asemenea, invitații au prezentat numeroase studii de caz cu un ridicat grad de aplicabilitate.

Acum.

Conferința se va concentra în cea mai mare parte pe publicul format din reprezentanții agențiilor de turism, acest lucru permițând experților invitați să fie cât mai la subiect și să prezinte studii de caz cât mai relevante. Această decizie a fost luată în special datorită participării masive a agențiilor de turism în anii trecuți: 81% în 2016, 90% anul trecut.

Cine?

Printre specialiștii de anul acesta se numără: Alexandru Hodoiu (Travelport), Cristi Ignat (Canopy), Mădălina Pangrate (Google), Andrei Savin (DCS Plus), George Cioceanu (TravelFuse), Anita Panait (Brandelligence), Raluca Muresan (Trip to Romania), Mădălin Măncilă (concediu.com). Dintre subiecte menționăm: tehnologie b2b si b2c, google adwords cu date statistice direct de la Google Romania specifice, focusate pe turism, customer service, etc.

Organizatorii evenimentului sunt Eventur si Friends 2.0

Unde și când?

Romanian Digital Travel Conference se desfășoară la hotelul Sheraton din București, în 8 mai, de la ora 9:00. Locurile sunt limitate iar înscrierile se pot face aici.

 

Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

72,113FansLike

Ne impiedica Coronavirusul sa calatorim?

Ne impiedica Coronavirusul sa calatorim  sau ne face doar zile fripte? Este cert ca el exista si ca a indus deja o alarmare a...

Salou: destinația perfectă pentru o vacanță pe Costa Dorada

Daca iti place soarele, marea, nisipul auriu si statul la plaja, dar si drumetia si atractiile oferite de parcurile de distractiii, SALOU este locul...

Marsilia: ghid de buzunar

Marsilia, al doilea oras ca marime din Franta dar si cel mai mare port comercial al tarii, este un oras care te poate dezamagi...

Aeroportul International Istanbul, un loc cu pretentii mari

Cu Aeroportul International din Istanbul m-am intalnit doar  pe fuga pana acum. Destul insa sa ma bucur de indata ca am scapat de aeroportul...

Sicilia – cum sa vizitezi insula pe cont propriu

Spun unii că “toate drumurile duc la Roma”! Hmmm… Nu-i valabil pentru toti, zic eu, pentru că drumurile noastre de anul trecut au dus...

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*