Primul Targ de Turism al Bucurestiului

27-29 aprilie 2018 la Sala Palatului, in cadrul Targului de Turism al Bucurestiului, vizitatorii vor avea ocazia sa se intalneasca cu super oferte turistice, circuite, vacante pentru odihna si relaxare, turism pentru sanatate, tuism de aventura, turism de lux, turism religios, turism rural, agroturism, balneoturism, rent-a-car sau asigurari de calatorie.

Targuri sunt multe si de tot felul insa acesta credem ca are toate ingredientele pentru un eveniment de succes: este organizat intr-o locatie central (Sala Palatului), este week-end si la acea data cu siguranta va fi “primavara”, iar intrarea este LIBERA.

Pe langa toate acestea, in aceeasi locatie si in aceeasi perioada va avea loc si targul “GUST DE ROMANIA”, care aduce in fata publicului vizitator marci inregistrate de mancaruri si bauturi traditionale, autentice, de cosmetice si produse naturiste.

Producatori autohtoni isi vor prezenta marfurile intr-o forma originala si veti avea ocazia sa vizitati case de vacanta din lemn, in miniatura, reprezentand toate zonele etnografice. Asadar, nu vorbim doar despre un targ de turism ci si o expozitie pentru cei interesati de traditiile romanesti.

Toti participanti la Targ vor fi imbracati in costume populare traditionale, marcand, astfel, prin port si prezentarea produselor, evenimentele care se desfasoara in acest an centenar.

Programul de vizitare este 10.00-18.00, de vineri pana duminica 27 – 29 Aprilie 2018, iar intrarea este libera pentru ambele evenimente.

Evenimentul este organizat de Asociatia Presei de Turism si reuneste in cadrul sau Agentii de Turism, tour-operatoare si revanzatoare, care comercializeaza pachete de servicii de turism, grup sau individuale, corporate, unitati administrative care incurajeaza activitatea turistica de relaxare, sanatate, welness-spa, tabere scolare si de creatie, inchirieri autocare, rent-a-car, asigurari.

Invitatia fiind lansata, te asteptam cu bratele deschise! Pana la Targ, pe 27 aprile te invitam sa vizitezi evenimentul si pe Facebook, aici.


Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

73,852FansLike

Lockdown Franta: voulez- vous quarantiner avec moi ?

Previzibil, desigur, dar Franta intreaba Europa si pe cetatenii sai  daca "Voulez-vous  quarantiner avec moi?"  sau cum ar veni, mon cher, lockdown Franta, ca...

Ziua OXI- ziua lui NU. Totul este despre atitudine!

Te vei intreba, contrariat desigur, ce mai este si cu ziua OXI asta sau Ziua marelui NU, cum i se mai zice. Ei bine am...

Lista de luni 26 Octombrie! Unde mai calatorim?

Ei, daca e inceput de saptamana, autoritatile ne fac cadou lista de luni! CNSU a publicat astazi, 26 octombrie, lista oficiala actualizata a tarilor galbene,...

Spania a decretat STARE DE ALARMĂ. Ce înseamnă asta pe înțelesul tuturor

Daca pana acum Spania se lupta cu Franta pentru titlul de regina a turismului international (Franta locul 1 in lume, Spania locul doi cu...

Cehia a interzis accesul turistilor. Va imaginati Praga pustie?

Asa cum era de asteptat, Cehia a interzis accesul turistilor in tara incepand de joi, 22 octombrie pana pe 3 noiembrie, deocamdata. Cu un numar...

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*