Primul Targ de Turism al Bucurestiului

27-29 aprilie 2018 la Sala Palatului, in cadrul Targului de Turism al Bucurestiului, vizitatorii vor avea ocazia sa se intalneasca cu super oferte turistice, circuite, vacante pentru odihna si relaxare, turism pentru sanatate, tuism de aventura, turism de lux, turism religios, turism rural, agroturism, balneoturism, rent-a-car sau asigurari de calatorie.

Targuri sunt multe si de tot felul insa acesta credem ca are toate ingredientele pentru un eveniment de succes: este organizat intr-o locatie central (Sala Palatului), este week-end si la acea data cu siguranta va fi “primavara”, iar intrarea este LIBERA.

Pe langa toate acestea, in aceeasi locatie si in aceeasi perioada va avea loc si targul “GUST DE ROMANIA”, care aduce in fata publicului vizitator marci inregistrate de mancaruri si bauturi traditionale, autentice, de cosmetice si produse naturiste.

Producatori autohtoni isi vor prezenta marfurile intr-o forma originala si veti avea ocazia sa vizitati case de vacanta din lemn, in miniatura, reprezentand toate zonele etnografice. Asadar, nu vorbim doar despre un targ de turism ci si o expozitie pentru cei interesati de traditiile romanesti.

Toti participanti la Targ vor fi imbracati in costume populare traditionale, marcand, astfel, prin port si prezentarea produselor, evenimentele care se desfasoara in acest an centenar.

Programul de vizitare este 10.00-18.00, de vineri pana duminica 27 – 29 Aprilie 2018, iar intrarea este libera pentru ambele evenimente.

Evenimentul este organizat de Asociatia Presei de Turism si reuneste in cadrul sau Agentii de Turism, tour-operatoare si revanzatoare, care comercializeaza pachete de servicii de turism, grup sau individuale, corporate, unitati administrative care incurajeaza activitatea turistica de relaxare, sanatate, welness-spa, tabere scolare si de creatie, inchirieri autocare, rent-a-car, asigurari.

Invitatia fiind lansata, te asteptam cu bratele deschise! Pana la Targ, pe 27 aprile te invitam sa vizitezi evenimentul si pe Facebook, aici.


Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

73,840FansLike

Companiile aeriene solicită teste COVID-19 pentru toate zborurile internaționale

Marile companii aeriene au solicitat marți 22 Septembrie efectuarea de teste COVID-19 pe aeroport pentru toți pasagerii internaționali care călătoresc - pentru a înlocui...

Hoinarind prin Alba Iulia

Un articol despre ce poti face si ce poti vizita in Alba Iulia poate parea banal... Pare doar, deoarece in ultimii ani, orasul resedinta...

Vacante in pandemie – Povestea unui test Covid

Ne place sau nu, un test Covid cu rezultat negativ va fi coperta pasaportului nostru pentru multa vreme de acum incolo. A fost un an...

Castelul Corvinilor si legenda Corbului

Castelul Corvinilor sau Castelul Huniazilor sau Castelul Hunedoarei: trei nume - un singur monument de arhitectura gotica din Romania - probabil cel mai reprezentativ....

A inceput școala! Cum primește Europa elevii în clase

Ziua de 15 septembrie e una speciala pentru noi, romanii: incepe scoala! Pana acum o vreme, era un  eveniment in sine si parca in aer...

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*