Primul Targ de Turism al Bucurestiului

27-29 aprilie 2018 la Sala Palatului, in cadrul Targului de Turism al Bucurestiului, vizitatorii vor avea ocazia sa se intalneasca cu super oferte turistice, circuite, vacante pentru odihna si relaxare, turism pentru sanatate, tuism de aventura, turism de lux, turism religios, turism rural, agroturism, balneoturism, rent-a-car sau asigurari de calatorie.

Targuri sunt multe si de tot felul insa acesta credem ca are toate ingredientele pentru un eveniment de succes: este organizat intr-o locatie central (Sala Palatului), este week-end si la acea data cu siguranta va fi “primavara”, iar intrarea este LIBERA.

Pe langa toate acestea, in aceeasi locatie si in aceeasi perioada va avea loc si targul “GUST DE ROMANIA”, care aduce in fata publicului vizitator marci inregistrate de mancaruri si bauturi traditionale, autentice, de cosmetice si produse naturiste.

Producatori autohtoni isi vor prezenta marfurile intr-o forma originala si veti avea ocazia sa vizitati case de vacanta din lemn, in miniatura, reprezentand toate zonele etnografice. Asadar, nu vorbim doar despre un targ de turism ci si o expozitie pentru cei interesati de traditiile romanesti.

Toti participanti la Targ vor fi imbracati in costume populare traditionale, marcand, astfel, prin port si prezentarea produselor, evenimentele care se desfasoara in acest an centenar.

Programul de vizitare este 10.00-18.00, de vineri pana duminica 27 – 29 Aprilie 2018, iar intrarea este libera pentru ambele evenimente.

Evenimentul este organizat de Asociatia Presei de Turism si reuneste in cadrul sau Agentii de Turism, tour-operatoare si revanzatoare, care comercializeaza pachete de servicii de turism, grup sau individuale, corporate, unitati administrative care incurajeaza activitatea turistica de relaxare, sanatate, welness-spa, tabere scolare si de creatie, inchirieri autocare, rent-a-car, asigurari.

Invitatia fiind lansata, te asteptam cu bratele deschise! Pana la Targ, pe 27 aprile te invitam sa vizitezi evenimentul si pe Facebook, aici.


Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

73,776FansLike

Adios si Spania! Toate zborurile anulate din 11 august!

Iata ca lista de luni ne aduce o veste dureroasa: adios si Spania si toate zborurile anulate! Aproape ca am pierdut sirul listelor publicate ba...

Meciul verii: Grecia versus Turcia versus Bulgaria

Desi a mai ramas cam o luna din sezonul vacantelor de vara, dilema Grecia versus Turcia versus Bulgaria ne arde ca si soarele dogoritor...

Grecia introduce din 4 august obligativitatea purtarii mastilor pe feribot

Daca aveti in plan o vacanta in Grecia si asta implica si o calatorie cu feribotul, este bine de stiut ca Guvernul grec va...

Liber la zbor din nou spre Austria! Dar nu uitati de test!

Daca iti da mana si timpul sa faci un test Covid si desigur sa iti iasa si negativ, atunci am o veste buna: te...

Turist în țara mea: sărbătoare în lanul de lavandă

Lavandă! Primul gând îmi fuge la nesfârşitele câmpurile movulii din Provence-ul francezilor sau la dulapul bunicii din copilărie. Pe acelea n-am avut ocazia să...

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*