Emirates devine una dintre primele companii aeriene din lume care testează IATA Travel Pass

Emirates a intrat in parteneriat cu Asociația Internațională a Transportului Aerian (IATA) pentru a deveni una dintre primele companii aeriene din lume care testează IATA Travel Pass – o aplicație mobilă care va ajuta pasagerii să își gestioneze cu ușurință și în siguranță călătoria, în conformitate cu orice cerințe guvernamentale pentru COVID-19, oferind informații despre testare sau vaccin.

IATA Travel Pass permite pasagerilor Emirates să creeze un „pașaport digital” pentru a verifica testul lor înainte de călătorie sau dacă vaccinarea îndeplinește cerințele destinației.

De asemenea, aceștia vor putea împărtăși certificatele de testare și vaccinare cu autoritățile și companiile aeriene pentru a facilita călătoria. Noua aplicație va permite, de asemenea, călătorilor să gestioneze toată documentația de călătorie în mod digital și fără probleme pe parcursul experienței de călătorie. Despre toate acestea v-am vorbit aici.

Noul Pașaport al călătorului: aplicația mobilă IATA Travel Pass

Înainte de lansarea completă, Emirates va implementa faza 1 în Dubai pentru validarea testelor PCR COVID-19 înainte de plecare. În această fază inițială, așteptată să înceapă în aprilie, clienții Emirates care călătoresc din Dubai vor putea împărtăși statutul testului COVID-19 direct cu compania aeriană chiar înainte de a ajunge la aeroport prin intermediul aplicației, care va popula automat detaliile de pe sistem de check-in.

Adel Al Redha, directorul operațional al Emirates a spus: „Deși călătoriile internaționale rămân la fel de sigure ca oricând, există noi protocoale și cerințe de călătorie cu actuala pandemie globală. Am lucrat cu IATA la această soluție inovatoare pentru a simplifica și transmite digital informațiile solicitate de țări și guverne în sistemele noastre aeriene, într-un mod sigur și eficient. Suntem mândri că suntem una dintre primele companii aeriene din lume care au pilotat această inițiativă, care va oferi o experiență îmbunătățită clienților și va facilita în mod convenabil nevoile de călătorie ale clienților noștri. ”

Nick Careen, vicepreședinte IATA pentru aeroporturi, pasageri, marfă și securitate a declarat: „Suntem mândri că colaborăm cu Emirates pentru a face IATA Travel Pass disponibil în regiunea Orientului Mijlociu. Cu baza sa globală de clienți și traficul de rețea, Emirates ca partener va aduce, de asemenea, informații și feedback de neprețuit pentru a îmbunătăți programul Travel Pass. Acesta este primul pas în a face călătoriile internaționale în timpul pandemiei cât mai convenabile posibil, oferind oamenilor încrederea că îndeplinesc toate cerințele de intrare COVID-19 de către guverne. Odată cu redeschiderea frontierelor, IATA Travel Pass va fi îmbunătățită în continuare cu mai multe capabilități pentru a îndeplini toate cerințele guvernamentale de testare sau verificare a vaccinării, iar clienții Emirates vor fi printre primii care au aceste servicii. ”

În cadrul aplicației IATA Travel Pass, registrul integrat al cerințelor de călătorie va permite pasagerilor să găsească informații exacte despre cerințele de călătorie și de intrare pentru toate destinațiile, indiferent de unde călătoresc.

Aplicatia va include si un registru de centre de testare și, în cele din urmă, de vaccinare – ceea ce face mai convenabil pentru pasageri să găsească centre de testare și laboratoare care îndeplinesc standardele pentru testarea și cerințele de vaccinare ale destinației lor.

Platforma va permite, de asemenea, laboratoarelor autorizate și centrelor de testare să trimită în siguranță pasagerilor rezultatele testelor sau certificatele de vaccinare. Registrul global, administrat de IATA, va gestiona și va permite fluxul sigur al informațiilor necesare între toate părțile interesate și va oferi o experiență perfectă a pasagerilor.

Sursa: Emirates.com


Urmareste mereu pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile care se intampla in lumea calatoriilor! Sa calatorim mai mult, mai ieftin, mai bine!

 

Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

84,000FansLike
2,070FollowersFollow

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*