TRAVEL ALERT | Austria interzice zborurile din Romania

UPDATE: 31 iulie aduce o veste buna: te poti duce la o intalnire cu imparateasa Sisi la Viena sau pur si simplu la o plimbare hai hui  prin Austria, pentru ca din nou ai liber la zbor din 1 august!

Liber la zbor din nou spre Austria! Dar nu uitati de test!

 

Conform comunicatului ministrului sanatatii Rudolf Anschober, incepand de joi, 16 iulie, Austria interzice zborurile directe din tarile cu numar crescut de cazuri de Covid19. Din nefericire, pe aceasta lista se gaseste si Romania.

Asadar, de joi, aeronavele din toate tarile din Balcanii de Vest, din Bulgaria, Romania, Republica Moldova și Egipt nu mai pot ateriza în Austria.

“Conexiunile actuale de la Belgrad, Bucuresti, Cairo, Podgorica, Sarajevo, Sibiu, Skopje, Sofia, Tirana si Varna la Viena-Schwechat trebuie anulate cel putin pana la sfarsitul lunii iulie.” spune ministrul austriac.

Sursa: APA (Austria Press Agency)

Vezi lista tarilor care impun cetatenilor romani restrictii de calatorie

Lista statelor din Europa unde cetățenii români au restricții de călătorie

 


Urmareste mereu pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile care se intampla in lumea calatoriilor! Sa calatorim mai mult, mai ieftin, mai bine!

 

Despre autor

Mariushttp://www.sacalatorim.ro/despre-mine/
Cred cu tărie că turismul nu se rezumă la o destinatie, un hotel, un zbor sau un preţ bun. Nici la o stare de spirit. Un “călător” e mereu gata de drum şi va găsi în fiecare “aventură” ceva unic, fermecator şi fascinant care îl va face să îşi dorească mereu să meargă mai departe.

Descoperă și alte destinații

84,000FansLike
2,070FollowersFollow

Alătură-te comunitătii noastre!

Iți place să călătorești și consideri că locurile prin care ai trecut merită văzute și de altii? Alătura-te comunității noastre și trimite-ne impresiile tale despre lume!

Comments

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

*